• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 21.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  1022 reviews

DA de Natuurdrogist Stadskanaal, Stadskanaal

Welkom bij DA de Natuurdrogist Steenstra. Een prettige, nette winkel waar het personeel breed is opgeleid en waar goed advies geven het speerpunt is. Hier kun je met al je gezondheidsvragen terecht. Want ze hebben alle natuurlijke producten in huis om iedere klacht te kunnen verlichten. Als je gezond en bewust leven belangrijk vindt, dan vind je hier alles wat bij deze levensstijl past. Samen met jou vindt het team altijd de beste oplossing voor jouw specifieke vraag.

Openingstijden
Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:09:30 - 18:00
Woensdag:09:30 - 18:00
Donderdag:09:30 - 21:00
Vrijdag:09:30 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • DA de Natuurdrogist Stadskanaal, Stadskanaal
  • Europaplein 12
  • 9501 VM
  • 0599-672434
  • Routebeschrijving
De voorzijde van de winkel

In deze prettige, nette winkel is het winkelteam breed opgeleid en neemt alle tijd om jou een goed en persoonlijk advies te geven.

Een ijzersterk team

Drogisten, en tevens echtgenoten, Marcel en Whynette Steenstra runnen al meer dan 10 jaar samen deze kleine, maar succesvolle natuurdrogist. Marcel werkte als vertegenwoordiger bij een pillenleverancier en Whyette begon ooit in een kapsalon. Totdat Whynette in 2000 graag een eigen drogisterij wilde. Zo gezegd, zo gedaan. Marcel hield zijn baan aanvankelijk nog aan, maar toen de winkel goed liep, ging hij ook in zijn eigen winkel werken. Met zijn achtergrond in de geneesmiddelen en haar interesse in uiterlijke schoonheid vormen ze de perfecte combinatie: natuur en gezondheid onder een dak.

Alle tijd voor een persoonlijk advies

Het geven van een gedegen advies is de corebusiness van deze natuurdrogisten. Hun interesse ligt bij het genezen en verlichten van gezondheidsklachten op een natuurlijke wijze. Om het beste advies te geven is het belangrijk om je oor goed te luister te leggen. Omdat er alle tijd wordt genomen voor een praatje, kennen Whynette en Marcel hun klanten vaak persoonlijk. Daardoor weten ze precies dat product te vinden waar jij baat bij hebt. Ook blijven zij op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in hun vakgebied door zich voortdurend bij te scholen. Zo is hun kennis altijd up-to-date en daar pluk jij de vruchten van.

Laat je verrassen door het unieke assortiment

In deze winkel vind je nog producten die je niet bij gewone drogisterijen vindt. Zo hebben ze merken als Solgar, Hauschka, Vogel en Golden Naturals. Maar dat is niet alles. Zoals de naam Natuurdrogist al zegt; de producten die je hier koopt zijn goed voor mens, dier en milieu. Een greep uit het assortiment: fytotherapie, homeopathie, suikervrije, glutenvrije en kleurstofvrije producten, dierproefvrije huid-en haarverzorgingsproducten, spirituele cosmetica, voedingssupplementen, reformartikelen, honing en honderden soorten kruidenthee. Kortom, een plek om je hart op te halen en avontuurlijk te winkelen!

Mensen helpen doet ons goed

Je zou het niet zeggen, maar deze winkel is op het eerste gezicht best klein. En dat is dan ook wat de klanten vaak zeggen: hoe is het mogelijk dat jullie werkelijk alles hebben wat wij zoeken? Marcel Steenstra: “het fijnste van ons werk is als we iemand met een klacht echt goed hebben weten te helpen. Laatst was er bijvoorbeeld een vrouw die al een tijdlang rondliep met een verstoorde hormoonhuishouding. Niets hielp, wat ze ook deed. Toen hebben we haar Solgar supplementen aangeboden. En het wonder geschiedde: ze kwam terug om ons te vertellen dat ze eindelijk van haar klachten af was. Het doet je goed als mensen zeggen dat ze soms zelfs eerder naar ons komen dan naar de huisarts. Daar doe je het allemaal voor!”

Bijzondere services

  • Gratis parkeren

Social Media

  Volg DA de Natuurdrogist Stadskanaal op Facebook
Aanvullende diensten in deze winkel: