Klantbeoordelingen

Lees onafhankelijke beoordelingen van onze klanten, verzorgd door Kiyoh. KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Meer informatie.

Aanbeveling: Ja
13 december 2018
Schijndel

10

- 13 december 2018 - Schijndel

  • Aanbevolen:

Aanbeveling: Ja
11 december 2018

10

- 11 december 2018 -

  • Aanbevolen:

Aanbeveling: Ja
10 december 2018
De Bilt

10

Pluspunten

Op voorraad en snelle bezorging.

Verbeterpunten

Keuze voor Afleveren bij post nl punt zou makkelijk zijn.

- 10 december 2018 - De Bilt

  • Pluspunten:

    Op voorraad en snelle bezorging.

    Suggesties:

    Keuze voor Afleveren bij post nl punt zou makkelijk zijn.

    Aanbevolen:

Anastasia

Aanbeveling: Ja
9 december 2018

9

Pluspunten

Hallo.

Wij hebben Magnesium besteld bij DIO in Heesch. Helaas magnesium is uitverkocht! Verkoopster heeft sorry aangeboden! Ook klantenservice van DIO heeft sorry aangeboden ook e-mail geschreven ik vind dat netjes!!

Anastasia - 9 december 2018 -

  • Pluspunten:

    Hallo.

    Wij hebben Magnesium besteld bij DIO in Heesch. Helaas magnesium is uitverkocht! Verkoopster heeft sorry aangeboden! Ook klantenservice van DIO heeft sorry aangeboden ook e-mail geschreven ik vind dat netjes!!

    Aanbevolen:

Aanbeveling: Ja
8 december 2018

8

Pluspunten

correct, goed, snel

Verbeterpunten

geen

- 8 december 2018 -

  • Pluspunten:

    correct, goed, snel

    Suggesties:

    geen

    Aanbevolen:

Willy

Aanbeveling: Ja
8 december 2018
Amsterdam

10

Willy - 8 december 2018 - Amsterdam

  • Aanbevolen:

Aanbeveling: Ja
7 december 2018

10

Pluspunten

Prima verzending, goed producten.

- 7 december 2018 -

  • Pluspunten:

    Prima verzending, goed producten.

    Aanbevolen:

Ramona

Aanbeveling: Ja
6 december 2018
Nieuwegein

10

Pluspunten

Snelle levering en mooie aanbieding als enige van alle drogisten die de sleepzz 1+1 had i.p.v. 2 e halve prijs

Ramona - 6 december 2018 - Nieuwegein

  • Pluspunten:

    Snelle levering en mooie aanbieding als enige van alle drogisten die de sleepzz 1+1 had i.p.v. 2 e halve prijs

    Aanbevolen:

Anja van mackelenbergh

Aanbeveling: Ja
6 december 2018
Vught

10

Pluspunten

Fijn behulpzaam vriendelijk personeel

Verbeterpunten

Prima zo

Anja van mackelenbergh - 6 december 2018 - Vught

  • Pluspunten:

    Fijn behulpzaam vriendelijk personeel

    Suggesties:

    Prima zo

    Aanbevolen:

Aanbeveling: Ja
4 december 2018

9

- 4 december 2018 -

  • Aanbevolen: